Inloophuis Den Helder organiseert workshopmiddag

Algemeen
Inloophuis Den Helder.
Inloophuis Den Helder. Foto: aangeleverd

DEN HELDER - De Stichting Vrienden van het Inloophuis Den Helder organiseert zondag 10 oktober van 13.00 tot 17.30 uur een workshopmiddag/ minimarkt in Hotel Den Helder. Vele vrijwilligers en andere betrokkenen van het Inloop Den Helder zullen de aanwezigen deelgenoot maken van de sfeer en het werk van het Inloophuis. 

Het Inloophuis geeft rust en ondersteuning aan hen die het nodig hebben. Mensen met kanker en andere levensbedreigende ziektes. En dat door getrainde vrijwilligers die weten hoe om te gaan met mensen in zulke vaak moeilijke situaties.

De bezoekers kunnen deelnemen aan workshops zoals bv: muziek maken, creatief schrijven, bloemschikken, creativiteit, kinderactiviteit, biodanza en massages. Uiteraard is er volop ruimte voor informatie en een gesprek. De Helderse stadsdichter Yanaika Zomer heeft speciaal voor het Inloophuis een prachtig gedicht geschreven. Zij zal het zelf voorlezen waarmee de middag wordt geopend.

En er is een taartenbakwedstrijd. Tot 13.15 uur kunnen zelf gebakken taarten worden ingeleverd. Rond 14.00 uur zal de uitslag bekend gemaakt worden. Voor de entree van € 7,50 kan deelgenomen worden aan activiteiten naar keuze. Vragen? Neem contact op met: vriendenvan@inloophuisdenhelder.nl.