Oogcafé start in Den Helder

Algemeen
Een Oogcafé is een ontmoetingsplek voor mensen met een oogaandoening.
Een Oogcafé is een ontmoetingsplek voor mensen met een oogaandoening. Foto: Pexels

DEN HELDER - Een Oogcafé is een ontmoetingsplek voor mensen met een oogaandoening. Zij kunnen er ervaringen uitwisselen over het leven met een visuele beperking. Soms komt een gastspreker vertellen over een bepaald thema. De Oogvereniging Noord-Holland heeft het initiatief genomen om een Oogcafé op donderdag 18 november in Den Helder te gaan starten.

De Verbinding in Julianadorp is de perfecte ontmoetingsplek voor een Oogcafé. De inrichting is geriefelijk en geeft een gemoedelijke sfeer waar men zich direct thuis voelt. Kom je uit de Noordkop en wil je het café bezoeken voor een leuk en goed gesprek, informatie verkrijgen over de Oogvereniging of ben je nieuwsgierig naar de nieuwste hulpmiddelen? Meld je dan nu aan. Ook vraagt de Oogvereniging om in jouw eigen omgeving mensen met een visuele beperking te attenderen op dit Oogcafé in Den Helder.

De opzet is om elke derde donderdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur een Oogcafé te houden. Tijdens deze middagen zal er op verzoek een bepaald thema georganiseerd worden. Geïnteresseerd of meer informatie, neem dan contact op met Jaap Hertog: jaaphertog@gmail.com, 0223 61 63 15 of 06-29 48 80 34.