Serviceclub Inner Wheel Den Helder zet zich in voor het goede doel

Algemeen
Inner Wheel verkoopt ook (nieuwe) bruidskleding voor het goede doel.
Inner Wheel verkoopt ook (nieuwe) bruidskleding voor het goede doel. (Foto: Pexels.com)

DEN HELDER - Serviceclub Inner Wheel Den Helder bestaat uit een enthousiaste club vrouwen die goede doelen steunt, en op ‘Winterdromen’ in de Kampanje weer tweedehands dames- en herenkleding zou verkopen voor het goede doel. Helaas kan ‘Winterdromen’ in de Kampanje dit jaar geen doorgang vinden.

Maar: er is een oplossing gevonden want Inner Wheel kan tijdelijk terecht in het voormalige H&M pand in de Kroonpassage. De serviceclub verkoopt hier goede tweedehands dames- en herenkleding, feestelijke kleding en ook (nieuwe) bruidskleding.

Kerstdecoraties

“We zijn blij dat we onze kleding, juist nu met het oog op de feestelijke decembermaand, mogen verkopen in het voormalige pand van H&M! Ook hebben wij de handen uit de mouwen gestoken en kerstdecoraties gemaakt die wij verkopen voor het goede doel”, zegt Jeannine Vaessen namens Inner Wheel. 

Het goede doel van Inner Wheel is dit jaar ‘Hart voor Vrouwen’. Wereldwijd overlijden vrouwen het meest aan hart- en vaatziekten. Onderzoek hiernaar kost heel veel geld. Inner Wheel Den Helder spant zich in om zoveel mogelijk geld voor onderzoek naar het vrouwenhart te verdienen. De opbrengst van de verkochte spullen komt in zijn geheel ten goede aan het nationaal serviceproject ‘Hart voor Vrouwen’.

Rotary

Rotary club Den Helder-Huisduinen maakt ook gebruik van deze mogelijkheid om geld op te halen voor het goede doel en verkoopt kerstspullen, houten decoratiekerstbomen en de prachtige kalender ‘Den Helder – Een dijk van een stad’ met schitterende foto’s van Ida Woort. De goede doelen van Rotary zijn het Vogelasiel en het ‘Blijf van mijn lijf huis’.

De dames van de Soroptimisten in Den Helder verkopen leuk opgemaakte kop-en-schotels gevuld met vet en vogelvoer om de vogeltjes in de tuin de winter door te helpen. De opbrengst gaat naar het Odensehuis in Den Helder.

De openingstijden in het voormalige H&M pand in de Kroonpassage zijn telkens van 12.00 tot 17.00 uur op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 december. Donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 december. Donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 december.