Bom Dia in Den Helder grote winnaar actie Dag van de Ondernemer

Algemeen
Bom Dia in de prijzen.
Bom Dia in de prijzen. (Foto: www.cafebomdia.nl)

DEN HELDER - Met maar liefst 84 van de 375 stemmen is Café Bom Dia van Marco Couto Martins en Ilse Riteco op de eerste plaats geëindigd van de Dag van de Ondernemer-actie via ingesprek.denhelder.nl

Doel van deze actie is om ondernemers uit Den Helder in het zonnetje te zetten. En hen te bedanken voor hun inzet, lef en doorzettingsvermogen. Naast Bom Dia hebben Diverzo, The Crazy Chicken, VSK (Veiligheid en Schadebeperking door Kennis), Schoonheidssalon de Zeespiegel en Mensendieckpraktijk Den Helder de meeste stemmen ontvangen. Deze zes ondernemers kregen vrijdag 19 november bezoek van wethouder Kees Visser of Michiel Wouters met een taart en een verrassingspakket. 

Topondernemers

Volgens de stemmers op ingesprek.denhelder.nl zijn dit de topondernemers van de gemeente Den Helder die uitblinken in ondernemerschap, klantvriendelijkheid en doorzettingsvermogen. Een deelnemer over Bom Dia: “Gezelligheid, en alles met liefde gemaakt. Super zaakje, aanwinst voor het centrum van Den Helder.”

Betrokken

Wethouder Kees Visser: “Alle deelnemers aan de Dag van de Ondernemer-actie: van harte gefeliciteerd! Namens het hele college bedanken we iedereen die heeft meegedaan aan deze actie. Mooi om te zien dat inwoners betrokken zijn bij ondernemers in onze gemeente.” Wethouder Michiel Wouters: “Goed dat we op deze wijze de ondernemers kunnen bedanken. Het toont aan dat zij van ongekende waarde zijn voor onze stad, denk aan wat zij doen voor het verenigingsleven, drijvende kracht achter goede doelen, zorgen voor banen en dragen bij aan een duurzamere samenleving.”

Bijna 400 deelnemers deden mee aan de Dag van de Ondernemer-actie op ingesprek.denhelder.nl. Er zijn 23 ondernemers aangedragen en 375 mensen brachten hun stem uit op een van de genomineerde ondernemers.