Start Cultuurbuurtcafé

Algemeen
De foyer van ontmoetingscentrum Geesterhage in Castricum.
De foyer van ontmoetingscentrum Geesterhage in Castricum. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Vanaf 16 augustus is de start van het Cultuurbuurtcafé in de foyer van ontmoetingscentrum Geesterhage in Castricum. Toonbeeld, Bibliotheek Kennemerwaard, Ontmoetingscentrum Geesterhage en Welzijn Castricum gaan gezamenlijk een aantal ochtenden aanbieden met culturele en informatieve activiteiten. Ook voor een kopje koffie of een praatje zijn inwoners welkom. Het wordt een ontmoetingsplek voor jong en oud, een plek waar mensen zich thuis voelen en waar je inspiratie kan opdoen.

Kleine activiteiten

Er wordt gestart met kleine activiteiten zoals breien, een workshop schilderen, bingo of wat er verder aan ideeën aangedragen worden. Vanaf september worden er culturele activiteiten georganiseerd, die via diverse kanalen aangekondigd zullen worden.

Op maandag, dinsdag en vrijdagochtend staat vanaf 16 augustus tussen 9.00 en 12.00 uur de koffie klaar en zijn inwoners van harte welkom om langs te komen.

Ideeën zijn welkom

Heeft u ideeën of vragen, dan kunt u contact opnemen met Maria Yuste van Vlissingen, Coördinator Inloop locaties Welzijn Castricum, tel. 0251-656562 of mail M.Yustevanvlissingen@welzijncastricum.nl

.