1-jarig bestaan Peutercafe Castricum

Algemeen
Samen spelen.
Samen spelen. ((Foto: aangeleverd))

CASTRICUM - Het Peutercafé Welzijn Castricum vierde eerder deze maand haar eerste verjaardag! Ondanks de pandemie is de opkomst erg goed. Het Peutercafé bleek tijdens de zomervakantie open met enkele speciale activiteiten. 

De interactie tussen de kinderen is het leukst!

Saskia komt regelmatig op vrijdag komt met één van haar meisjes en haar baby. Ze woont in de buurt en komt vaak in de speeltuin naast het Peutercafé. “Wij hebben een paar keer nieuwsgierig door het raam naar binnen gegluurd. Toen we een keer in de speeltuin aan het spelen waren, was het Peutercafé ook open. Wij raakten aan de praat met Katherine en kregen wat informatie. Zij nodigde ons enthousiast uit om binnen te komen kijken. Ook mijn kinderen waren meteen enthousiast”. Ze vindt het afwisselende en leuke programma het leukst. Ook het grote assortiment speelgoed voor binnen en buiten en de gezellige begeleiding is een meerwaarde. 

Tekst gaat verder onder foto


Ioana, Melissa en Elma

Ioana, moeder van David (2) en Andre (3 maanden): “Ik vind de interactie tussen de kinderen leukst”. En Mellisa, moeder van Jacob (2) en Rianne (4) geeft aan dat ze wel iedere dag wil komen. Zij vindt de activiteit met de kinderen zoals muziek, dansen en verhaaltjes voorlezen het leukste. En natuurlijk om af en toe met een paar andere moeders te praten. Elma is de lieve oma van Noor (2) en zij komen bijna elke dag. “Het Peutercafé ken ik door een poster die ik in het winkelcentrum zag. Mijn kleindochter houdt van knutselen met het bekertje limonade er bij en de cracker. Daarna is het vrij buitenspelen wat ze met plezier veel doet.”

Tekst gaat verder onder foto


Komt u ook langs?

Wilt u ook met uw peuter langskomen bij het Peutercafé, zij zijn geopend op maandag en vrijdag van 09.30 tot 11.00 uur en op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en gevestigd in het Buurt- en Biljartcentrum, van Speykkade 61, Castricum.

Afbeelding
Samen spelen.