Filmopnames van ‘Klaas kan alles’ op het strand van Castricum aan Zee

Algemeen
Klaas wordt klaargestoomd om zelf voor de klas te staan.
Klaas wordt klaargestoomd om zelf voor de klas te staan. (Foto: Yoga Castricum)

CASTRICUM - Presentator Klaas van Kruistum kwam voor televisieopnames voor het programma ‘Klaas kan alles’ bij Yoga Castricum op bezoek, om het beroep van aerial yogadocent leren. ‘Dat is yoga in een hangmat, of eigenlijk is het yoga in de lucht,’ zoals de arial yogadocent uitlegt. De uitzending van dat programma is binnenkort te zien, met beelden van het strand van Castricum aan zee.

De tekst loopt door onder de foto.

(Foto: aangeleverd)

“Het was een spannende dag, want het is voor ons als yogadocenten een unieke ervaring om met professionele filmcrew een televisieprogramma te maken”, vertelt Hannah Koelmans van Yoga Castricum. “In de ochtend kreeg Klaas les van de yogaschool, om hem klaar te stomen zelf voor de klas te staan. Hij moest stretchen, ondersteboven hangen,  klimmen in de hangmat en dan ook nog leren hoe je dat allemaal overbrengt aan anderen. In de middag moest hij zelf een aerial yogales geven aan het docententeam van de yogaschool op het strand van Castricum.” 

Wil je zien of het Klaas gelukt is om in één ochtend aerial yogadocent te worden, kijk dan zaterdag 2 oktober naar de uitzending van Klaas kan alles op de NPO.

(Foto: aangeleverd)

Nog niet eerder he programma van Klaas van Kruistum bekeken? Kijk hier een aflevering terug.