Er klinkt weer muziek bij Emergo

Algemeen
Optreden van orkest van Emergo bij het Jac.P. Thijsse College.
Optreden van orkest van Emergo bij het Jac.P. Thijsse College. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - De leden van muziekvereniging Emergo zijn blij dat ze na negentien maanden stilte weer samen muziek hebben gemaakt. Onder de bezielende leiding van dirigent Erik van de Kolk heeft muziekvereniging Emergo in slechts een paar weken tijd een programma ingestudeerd. Samen met de Think Big Band onder leiding van René Breetveld leverde dat afgelopen zaterdag een gevarieerd concert op in het Jac.P. Thijsse college.

door Cor de Beurs, muziekvereniging Emergo

De leden van Emergo waren het spelen absoluut niet verleerd. Dat was goed te horen in de solo’s van Jenny de Haan op sopraan saxofoon en Johan Breetveld op picolo trompet. En Jamie Zaal liet horen dat zij niet alleen mooi kan spelen op de bugel in het fanfare-orkest, maar ook heel goed kan zingen in de big band.

Het aantal luisteraars was beperkt tot alleen de vaste fans van Emergo. Zij waren heel blij om de leden en elkaar weer eens te kunnen ontmoeten. Zeker tijdens de ‘derde helft’ na afloop van het concert.

Stil zitten is er bij Emergo niet meer bij. De leden van het fanfare-orkest gaan na dit geslaagde concert gelijk aan de slag met een mooi programma voor het kerstconcert dat zondag 19 december in de Pancratiuskerk gaat plaatsvinden. Noteer dit middagconcert alvast in uw agenda.