Gemengd koor De Vredeburgers zoekt nieuwe leden

Algemeen
Gemengd koor De Vredenburgers uit limmen.
Gemengd koor De Vredenburgers uit limmen. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Sinds enkele weken heeft het vierstemmig Gemengd koor ‘De Vredeburgers’ uit Limmen de repetities weer vol enthousiasme hervat. Zoals bij vele andere koren heeft deze periode geleid tot ledenverlies, vandaar deze oproep voor nieuwe leden. 

Voor een juiste stemmenverhouding en muzikaal evenwicht in het koor is versterking vooral van de bassen en tenoren zeer gewenst. Ook sopranen en alten zijn van harte welkom! Het repertoire bestaat uit een breed spectrum van selecties uit lichte opera’s, prachtige liederen en fraaie tijdloze werken zoals het bekende Cantique de Jean Racine en het Panis Angelicus. 

De repetities vinden plaats op de donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur met de mogelijkheid om daarna nog even gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Het kerkje aan de Zuidkerkenlaan in Limmen zorgt voor een geweldige akoestiek. 

Is uw interesse gewekt dan bent u van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend op een repetitieavond te komen luisteren en de sfeer te proeven. De Vredenburgers zien uw komst graag tegemoet.

Voor meer informatie bellen met Marianne Rijser, tel.: 072-5337158 of 06-48666082 en Els van Diepen, tel.: 06-30556107

Kijk voor meer informatie ook op website