Gastvrouw/gastheer gezocht voor bibliotheek Castricum

Algemeen
Bibliotheek Castricum, Geesterduinweg 1.
Bibliotheek Castricum, Geesterduinweg 1. (Foto: Yvette van der Does)

CASTRICUM - Bibliotheek Castricum zoekt versterking. Ben jij diegene die kan zorgen dat de klanten van Bibliotheek Castricum zich welkom voelen? Wordt op vrijdagmiddagen van 13.00 tot 16.00 uur gastvrouw- en/of heer.

Vind jij het leuk om een praatje met bezoekers te maken en bezoekers te helpen hun weg te vinden in de bibliotheek? Dan is dit vrijwilligers iets voor jou! Als gastvrouw of gastheer ben je het eerste aanspreekpunt bij binnenkomst. Je beantwoordt huishoudelijke vragen, helpt waar nodig bij de zelfbediening en verwijst bezoekers met gerichte collectievragen door naar de medewerkers. Daarnaast ondersteun je de medewerkers met verschillende praktische werkzaamheden die variëren per dagdeel.

De bibliotheek is op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige vrijwilliger die het leuk vindt om mensen te helpen. Je hebt een open houding en je bent klantgericht, je bent sociaal en communicatief vaardig. Je bent flexibel in de afwisseling van je werkzaamheden, je bent wekelijks beschikbaar voor minimaal 1 vast dagdeel en je bent bereid om een paar keer per jaar als gastvrouw/heer te helpen bij activiteiten en deel te nemen aan deskundigheidsbevordering.


Als vrijwilliger krijg je een gratis bibliotheeklidmaatschap, deskundigheidsbevordering en kunt deelnemen aan de jaarlijkse inspiratiebijeenkomst.

De tekst loopt door onder de foto

Als vrijwilliger van Bibliotheek Castricum ben je altijd op de hoogte van de nieuwste titels in de collectie. (Foto: Yvette van der Does)

Nieuwsgierig geworden?

Heb je interesse om als gastvrouw/heer aan de slag te gaan in onze vestiging Castricum? Of heb je vragen over deze functie? Stuur een mailtje met je motivatie en de dagdelen waarop je zou kunnen naar: Nathanya Dekker (vrijwilligerscoördinator Castricum) via vrijwilliger@bknw.nl.