Mooi bedrag opgehaald met Ethiopische maaltijd

Algemeen
De gasten worden vriendelijke en keurig bedient aan tafel.
De gasten worden vriendelijke en keurig bedient aan tafel. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - De Ethiopische maaltijd op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober heeft een bijzonder mooi bedrag opgeleverd voor Missie Ontwikkeling Vrede Castricum-Ethiopië: netto ruim 1135 euro. De veiling van een schilderij heeft daarnaast nog eens 440 euro opgeleverd. Bij elkaar dus 1575 euro voor onze projecten. En dat is nog niet alles: de dames van de breigroep Heemskerk/Beverwijk verkochten hun producten, ook ten bate van Ethiopië.

De tekst loopt door onder de foto

De keukenploeg schept de borden op. (Foto: aangeleverd)

Bij de veiling van het schilderij op vrijdagavond kwam iemand met een heel sympathiek idee. In plaats van verkoop aan de hoogste bieder hebben alle aanwezigen samen het schilderij gekocht. Het schilderij wordt aangeboden aan pastoor Kaleab, maar niet om het zelf op te hangen: het krijgt een speciaal plaatsje in de parochiezaal. De aanwezigen op de zaterdagavond sloten zich hierbij met plezier aan.

Woordvoerder Lia Hoogeland: “Het waren ook twee heel gezellige avonden. Iedereen heeft genoten van de maaltijd. Dankzij de hulp van een groep jongeren van JPC verliep alles op rolletjes, vanaf de voorbereidingen tot en met het opruimen, maar vooral: de vriendelijke en keurige bediening aan tafel. Heel hartelijk bedankt!”

De keukenploeg schept het eten op.