Castricumse leerlingen krijgen boek Tijs van Marle cadeau

Algemeen
Leerlingen uit groep 4 en 5 uit de gemeente Castricum ontvangen een gratis exemplaar van Tijs' kinderboekendebuut Knots.
Leerlingen uit groep 4 en 5 uit de gemeente Castricum ontvangen een gratis exemplaar van Tijs' kinderboekendebuut Knots. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - De populaire Castricummer, scenarioschrijver en kinderboekenauteur Tijs van Marle zal dinsdag 16 november samen met illustrator Esther van den Brink ter ere van de verschijning van het tweede boek van de Knots-jeugdserie langs verschillende scholen in de gemeente Castricum gaan. Alle leerlingen van groep 4 en 5 uit de gemeente Castricum ontvangen dan een gratis exemplaar van Tijs’ kinderboekendebuut Knots. 

Alle basisscholen uit de gemeente Castricum zullen de auteur en illustratrice op bezoek krijgen voor het officiële overhandigingsmoment, inclusief interactief spel voor de leerlingen, een oerportret van de directeur/directrice getekend door Esther en een gave wedstrijd. Dit initiatief is een samenwerking tussen kinderboekenuitgeverij Billy Bones en de gemeente Castricum, met het doel om leesbevordering op school te promoten. 

Burgemeester Toon Mans, zal aanwezig zijn om het tweede deel van de Knots-jeugdserie in ontvangst te nemen.