In de WorkshopFabriek: Kerst-schilderen en meer

Algemeen
Schilderen in kerstsfeer.
Schilderen in kerstsfeer. Foto: aangeleverd

CASTRICUM - Heb jij zin om al lekker in de kerstsfeer te komen? Doe dan mee met de schilderworkshop. Zoals je Mieke waarschijnlijk kent van haar inloopatelier (schilderen), heeft zij het atelier uitgebreid met De Workshopfabriek in Castricum. In de stad is altijd wat te doen in het weekend en daarom vond zij het tijd worden dat er ook in Castricum in het weekend meer te ondernemen is. Naast het schilderen werkt zij vaker samen met verschillende gastdocenten in het nieuwe Buurt & Biljartcentrum Castricum (BBC). De workshops zijn voor elk niveau.

De workshop ‘schilderen in kerstsfeer’ vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 en 19 december. In duidelijke stappen leert Mieke jou hoe jij een ontwerp op een doek zet. Met acrylverf werk jij jouw voorstelling uit tot een prachtig schilderij. Je hoeft geen ervaring te hebben. 

Wil je helemaal zen worden, kom dan naar de workshop macramé in boho stijl op zondag 28 november. Maak een boho grote lamp of een kersthanger. Samen met gastdocente Angenita Hoebe heeft Mieke deze hippe workshop uitgewerkt.

De tekst loopt door onder de foto.


Maak een kersthanger tijdens de workshop macramé in boho stijl.

In januari op verzoek nogmaals de workshop: ’ik wil schilderen als….Françoise Nielly, portret met olieverf. Laat je inspireren door de techniek van Nielly en maak jouw portret. Jij levert de foto van het portret en Mieke zorgt dat de schets hiervan op het doek staat. Deze workshop is in twee dagdelen op zondag 23 en 30 januari ’22.

Locatie: Buurt en Biljartcentrum Castricum, Van Speykkade 61 in Castricum. 

Voor meer info en aanmelden ga naar www.miekerozing.nl, info@miekerozing.nl of 06-10566887.