Verhuisbericht: groter pand voor succesvolle Blush Skin Institute

Partnerbijdrage
Het Blush Skin Institute is verhuisd naar een groter pand in Haarlem!
Het Blush Skin Institute is verhuisd naar een groter pand in Haarlem! (Foto: Aangeleverd)

Groter pand voor Blush Skin Institute

HAARLEM – Nadat ze al van een salon aan huis naar een groter pand aan de Zijlweg verhuisde, groeide eigenaresse Ilknur van Blush Skin Institute Haarlem ook daar uit het jasje. Tijd voor een nieuwe locatie, en wel aan de Claus Sluterweg!

“Ik heb niet altijd in de beautybranche gezeten”, vertelt de Haarlemse onderneemster Ilknur Turna, die samen met nog zes collega’s het Blush Skin Institute runt. “Het heeft me altijd getrokken, maar omdat ik baanzekerheid wilde ging ik als maatschappelijk werkster aan de slag. Tot ik vijf jaar geleden een nekhernia kreeg (inmiddels hersteld, red.) en het roer moest omgooien. De carrièreswitch naar wat ik nu doe bleek een schot in de roos: mijn passie ligt bij het runnen van een eigen bedrijf en het behandelen van klanten.”

Grotere praktijk

Drie jaar geleden startte de onderneemster haar zaak met een salon aan huis. Al snel volgde het pand met twee behandelkamers aan de Zijlweg, en inmiddels zit het succesvolle Blush Skin Institute gevestigd aan de Claus Sluterweg. Hier vind je als klant vijf behandelkamers en een spreekkamer voor huidanalyses. “De twee behandelkamers op de Zijlweg volstonden niet meer. Ook niet omdat we vanaf september starten met een laser voor definitieve laserontharing, pigmentbehandelingen en bijvoorbeeld anti-aging. De laser is van topkwaliteit en vooralsnog zijn we in Haarlem de eerste salon die deze gaat gebruiken.” 

Meer zelfvertrouwen

“Wat ons bijzonder maakt is dat we niet gaan voor de nieuwste van het nieuwste, maar bewust kiezen voor de beste, bewezen technieken en apparatuur. Wij kiezen voor merken waar uitgebreid onderzoek naar is gedaan en die bewezen resultaten bieden. Met een team van vakkundige specialisten bieden we de klanten een totaalplaatje van beauty, ontspanning en huidverbetering. Je loopt bij ons niet alleen de deur uit met een stralende huid, maar ook met een flinke dosis zelfvertrouwen.”

Klanten van Blush Skin Institute kunnen op de nieuwe locatie terecht voor onder meer huidverbetering, facials, maar ook ontspanning in de vorm van een relaxte gezichtsbehandeling of een manicure.

Blush Skin Institute
Claus Sluterweg 311A
Blushskininstitute.nl