Doe mee aan de Zuidwest-informatieroute van gemeente Haarlem

Huis
Doe ook mee aan de Zuidwest-informatieroute.
Doe ook mee aan de Zuidwest-informatieroute. (Foto: Gemeente Haarlem)

HAARLEM - Er moeten veel keuzes gemaakt worden bij het uitwerken van de plannen voor de ontwikkelzone Zuidwest. De gemeente informeert jou als Haarlemmer graag tijdens de Zuidwest-informatieroute over bijbehorende thema’s en de dilemma’s. 

Gemeente Haarlem: “Op verschillende plekken in de wijk is iets te doen en te zien. Kom kennismaken met het projectteam van de ontwikkelzone Zuidwest, krijg meer informatie over de opgaven en dilemma’s rondom water, groen en mobiliteit of neem een kijkje bij de Stookkamer.”

Route ontwikkelzone Zuidwest Haarlem

Je kunt de gehele route lopen, of alleen de punten waar je interesse in hebt. De gemeente is voor vragen aanwezig bij alle punten tussen 11.00 en 15.00 uur. “Ook voor kinderen is er iets leuks te doen. Graag horen we uw mening over het ontwikkelproces in Zuidwest via een korte enquête. Deze enquête verspreiden we drie keerde komende maanden om erachter te komen hoe u het proces ervaart.” 

Ontwikkelzone Zuidwest: ook jouw mening geven? 

Kijk voor meer informatie - en als je ook jouw mening over de ontwikkelzone Zuidwest wil geven - op Haarlem.nl/ontwikkelzone-zuidwest.