Maak de tuin klaar voor de herfst

Tuin
Versier de tuin met deze tips!
Versier de tuin met deze tips! (Foto: Adobe Stock)

De herfst is een van de mooiste seizoenen van het jaar. De oranjerode bladeren versieren elke tuin. Wij geven tips om de tuin klaar voor de herfst te maken!

Tips voor een herfsttuin

Ook in het najaar kun je genieten van het herfstweertje. Met een mooie en comfortabele plaid of een buitenkacheltje kun je tot in de late uurtjes ontspannen onder de sterrenhemel. Tip: plaats een overkapping. Hierdoor blijf je droog tijdens eventuele regenbuien. Daarnaast zit je lekker in de luwte. Zo’n overkapping kost slechts een paar vierkante meters, maar levert je heel veel op.  

Old-school herfstlook

Richt de ruimte in met een mooie loungeset en verfraai het geheel met kussentjes, plaids en accessoires (goud is trending!). De perfecte setting voor een romantische avond, of als je in alle rust een boek wilt lezen. 

Gek op die echte, old-school herfstlook? Versier de tuin met oranje en groene pompoenen! Deze zijn verkrijgbaar bij tuincentra en lokale boerderijen. Vergeet ook de sfeervolle verlichting niet. Tuinlantaarns of solar verlichting op basis van zonne-energie zijn fijne én duurzame opties.

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!