Herfst met Haarlemse busjes

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Pexels)

HAARLEM - Zouden we nog een Indian Summer krijgen? Zo’n warme herfst waarbij je plots besluit om er een paar dagen tussenuit te gaan. Slenteren door de Ardennen, cruisen door het Duitse merengebied of het leven proeven tijdens de wijnoogst in de Elzas. Doe eens avontuurlijk en kies een busje. Want wist je al dat de beste busjes om te huren in Haarlem staan?

Een busje huren voor je (korte) vakantie kan een heel gedoe zijn. Verhuurmaatschappijen hebben verborgen kosten, flinke borgsommen, of strenge voorwaarden omtrent schade en pech. Die stress is nu niet meer nodig. Want als het aankomt op een auto huren in Haarlem dan kiezen mensen steeds vaker voor een deelauto, of in dit geval een deelbus. Maar wat is ‘autodelen’ en waarom is het zo populair?

Autodelen 

Autodelen is super eenvoudig en ook nog eens goed voor het klimaat. Ook de gemeente onderzoekt nieuwe mobiliteitsopties. Eén deelauto is namelijk goed voor 10 auto’s op de weg. Lees: als we massaal onze auto’s en busjes zouden delen, zijn files snel verleden tijd. En wat te denken van de flinke afname in CO2-emissies? 

Lenen van Haarlemmers

Huur bijvoorbeeld jouw vakantiebusje bij SnappCar. Naast busjes vind je hier ook allerlei andere soorten auto’s: gezinsauto’s, cabrio’s, sportwagens, Tesla’s, oldtimers, verhuisbusjes en meer. Deze auto’s zijn gewoon van andere Haarlemmers bij jou in de buurt. Zij verhuren simpelweg hun auto aan jou op de momenten dat ze hem niet hebben. Het voordeel: als je een deelauto huurt is deze automatisch verzekerd en bij pech kun je rekenen op hulp.

Daarnaast is huren via SnappCar een stuk voordeliger dan bij traditionele verhuurmaatschappijen en is het een mooie manier om andere mensen uit Haarlem te leren kennen. Je maakt al binnen een paar seconden een profiel aan via de app of desktop en je kunt direct een deelbus zoeken en huren. Huur deze herfst een busje in Haarlem via SnappCar. Volledig verzekerd, snel, klimaatbewust en de leukste trip die je zult meemaken.