Herfstvakantie bij zwembad De Waterhoorn in Hoorn

Algemeen
Tijdens de herfstvakantie worden diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd.
Tijdens de herfstvakantie worden diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Foto: AdobeStock

HOORN - Tijdens de aankomende herfstvakantie hanteert Zwembad De Waterhoorn ruimere openingstijden. Daarnaast worden er verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd en kunnen bezoekers profiteren van een combi-deal.

Zwembad De Waterhoorn heeft de tijden voor het vrijzwemmen tijdens de herfstvakantie verruimd. Bezoekers kunnen elke dag terecht in het zwembad in Hoorn om te komen zwemmen. Doordeweeks is het zwembad geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het recreatiebad is elke dag geopend tijdens het vrijzwemmen en van maandag tot en met vrijdag kan er ook gebruik gemaakt worden van het wedstrijdbad.

Het wedstrijdbad is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 13.00 tot 14.45 uur en op woensdag van 13.00 tot 14.00 uur. In het weekend gelden de reguliere openingstijden. Tijdens de vakantie kunnen de kinderen op maandag tot en met vrijdag in het wedstrijdbad meedoen met waterspeeltuin. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de volgende combi-deal: entree en een goed gevulde kidsbox voor 8,50 euro.

Houd de website en social media voor meer informatie en het opstellingsrooster: www.optisport.nl/waterhoorn .