Nieuw in Hoorn: GezondZingen Koor

Algemeen
Het nieuw op te richten GezondZingen Koor gaat uit van de positieve werking van gezamenlijk zingen, zowel op lichamelijk als geestelijk niveau.
Het nieuw op te richten GezondZingen Koor gaat uit van de positieve werking van gezamenlijk zingen, zowel op lichamelijk als geestelijk niveau. Foto: Pixabay

HOORN - Het nieuw op te richten GezondZingen Koor gaat uit van de positieve werking van gezamenlijk zingen, zowel op lichamelijk als geestelijk niveau. Het koor is bedoeld voor mensen met een langdurige of chronische aandoening (bijvoorbeeld COPD, astma of ‘post-COVID-19’). Het wordt een gemend koor, van alle leeftijden en het is niet nodig om goed te kunnen zingen. Het gaat erom dat de deelnemers het leuk vinden om te zingen. Het repertoire gaat bestaan uit liedjes die je uitnodigen meer in je lichaam aanwezig te zijn en minder in je hoofd. Tijd en plaats: woensdag van 10.30 tot 12.00 uur in wijkcentrum Grote Waal in Hoorn. Interesse om mee te doen? Aanmelden kan via muziekfeestje.nl of 06-23965863 (Klaas Kloppenburg).