Informatieochtend Orde van Weefsters in Hoorn

Algemeen
Loge Ariana van de Orde van Weefsters in Hoorn is bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar persoonlijke groei en meer inhoud in het leven.
Loge Ariana van de Orde van Weefsters in Hoorn is bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar persoonlijke groei en meer inhoud in het leven. Foto: Pixabay

HOORN - Op zoek naar persoonlijke groei en meer inhoud in het leven? Loge Ariana van de Orde van Weefsters uit Hoorn houdt zondagochtend 24 oktober een informatiebijeenkomst in het logegebouw aan de Binnenluiendijk 2 in Hoorn. Belangstellende vrouwen uit de regio zijn van harte welkom. Sinds november 2017 is Loge Ariana actief in Hoorn. De Orde van Weefsters is een organisatie voor vrouwen die in loges c.q. afdelingen bijeenkomen. Deze vrouwen zoeken naar persoonlijke groei en meer inhoud in hun leven. Zij doen dit in verbondenheid met elkaar, door middel van lezingen, gedachtewisselingen en plechtige bijeenkomsten, aan de hand van de vrouwelijke symboliek van het spinnen en weven. Het is een rituele weg van inwijding en symboliek, een weg zonder dogma, met alle ruimte voor verschil en eigen inzicht. De bijeenkomst op 24 oktober begint om 10.30 uur. Aanmelden kan via ariana@ordevanweefsters.nl. Meer informatie: www.ordevanweefsters.nl .