Wat wordt hét baksel van de gemeente Dijk en Waard?

Algemeen
Wat wordt hét baksel van Dijk en Waard?
Wat wordt hét baksel van Dijk en Waard? (Foto: Dijk en Waard Events)

DIJK EN WAARD - De spanning is om te snijden! De ontknoping nadert van de bakwedstrijd ‘Robèrt laat Dijk en Waard Bakken’. Zaterdagmiddag 27 november kiest niemand minder dan meesterbakker Robèrt van Beckhoven in restaurant De Burg in Noord-Scharwoude uit de tien finalisten de winnaar.

Wethouders Jasper van Nieuwenhuizen van Langedijk en John Does van Heerhugowaard, bakkerijen Jos Rood (Heerhugowaard) en Jonker (Langedijk) en hoofdjurylid Robèrt van Beckhoven (bekend van de tv-hit ‘Heel Holland Bakt’) hebben de ingezonden ‘lekkernijen’ tijdens een voorselectie gejureerd op haalbaarheid qua productie en verkoop, associatie, receptuur, verkoopbaarheid en houdbaarheid. Welk baksel wordt hét gebakje van Dijk en Waard? De beste tien inzendingen zijn geselecteerd voor de finale in restaurant De Burg, zaterdag 27 november vanaf 11.00 uur. 


Meesterbakker Robèrt van Beckhoven komt naar Dijk en Waard om de baksels te beoordelen. - Foto: Omroep MAX

Finalisten

De volgende tien meesterbakkers in de dop zijn genomineerd (willekeurige volgorde): 1) Puck Tamis; 2) Marita & Remco Cramer; 3) Frans Vendel; 4) John Beerse; 5) Iris de Boer; 6) Marijke Goet; 7) Witte van Capellen; 8) Annika van Haften; 9) Michelle Molenaar-Engeringh; 10) Lonneke Jaspers. 

Beste bakker

Zaterdag zullen de deelnemers hun ‘baksels’ nog één keer live presenteren aan de voltallige aanwezige jury en genodigden. De winnaar zal om 14.00 uur bekend worden gemaakt. Heel spannend! Wie-o-wie zal gekroond worden tot beste bakker van hét lekkernij van Dijk en Waard!?

Meer weten? Kijk dan op de Facebookpagina van Dijk & Waard Events

Meesterbakker Robèrt van Beckhoven komt naar Dijk en Waard om de baksels te beoordelen.