Vrouwen van Nu Stede Broec

Algemeen
Dina van Roozendaal al 50 jaar met veel plezier  lid van Vrouwen van Nu Stede Broec
Dina van Roozendaal al 50 jaar met veel plezier lid van Vrouwen van Nu Stede Broec Foto: aangeleverd

STEDE BROEC - Na een lange tijd van stilte pakken de Vrouwen van Nu voorzichtig de draad weer op en kwamen eind augustus voor het eerst weer bij elkaar. Het werd een bijeenkomst van: ontmoeting en blij elkaar weer te zien en te spreken.Dina Roozendaal werd in het zonnetje gezet voor haar 50 jaar lidmaatschap.

Dina Roozendaal in het zonnetje gezet

Deze avond werden de vertrekkende bestuursleden bedankt voor het vele werk besteed aan de vereniging. Ook werden de jubilarissen in het zonnetje gezet, met in het bijzonder Dina Roozendaal voor haar 50 jaar lidmaatschap. Zij heeft een aantal periodes, met veel enthousiasme, de voorzittershamer ter hand genomen waarvoor wij haar dankbaar zijn en hebben haar geëerd met een gegraveerde vaas, oorkonde en een mooie bos bloemen.

Gezellige avond in Stede Broec

Daarna sloot Lida Schoenmaker de avond af met liedjes, schetsjes en een bloemenquiz. Zo werd het een gezellige avond waarna eenieder blij en voldaan huiswaarts keerde. Ans Sijm-Koster, voorzitter Vrouwen van nu Stede Broc: “Lijkt het je iets om samen met anderen, waardevolle en leuke dingen te ondernemen, kijk dan eens op onze website www.vrouwenvannu.nl/stedebroec en zie wat voor mogelijkheden er allemaal zijn of kom gerust langs je bent van harte welkom.”