EyeMan All Stars in Podiumcafé De Brouwerij

Algemeen
EyeMan All Stars.
EyeMan All Stars. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De jazzmuzikanten van EyeMan All Stars spelen vrijdagavond 3 december in Podiumcafé De Brouwerij. Eyeman All Stars is een frisse Amsterdamse groep die muziek maakt waarop je flink kunt dansen en bewegen. Het repertoire van deze jazzformatie varieert van Eddie Harris-achtige jaren 70 funk tot swing in New Orleans-stijl en van Afro-ritmes tot Motown-vibes.

De bezetting van EveMan All Stars bestaat uit Iman Spaargaren (tenorsaxofoon), Dirk Balthaus (Fender Rhodes en piano), Hendrik Müller (contrabas) en Efraim Schulz-Wackerbarth op drums & percussie. De sterke melodieën van dit jazzkwartet gaan samen met kleurrijke akkoorden, terwijl een bas en strakke drums zorgen voor een stevig ritmisch fundament.

Reserveren

Podiumcafé De Brouwerij brengt EyeMan All Stars in De Sociëteit aan het Luttik Oudorp 78 in Alkmaar. De avond begint om 20.30 uur. Een kaartje kost € 7,50 (liefst contant) en een plaats is te reserveren via studiodesocieteit@gmail.com. Vermelden bij reserveren: datum, aantal personen, naam en telefoonnummer. Bezoekers dienen hun QR-code te kunnen tonen.