Piepschuim in Uitgeest

Algemeen
Piepschuim.
Piepschuim. (Foto: aangeleverd)

UITGEEST - ‘Baadt het niet dan Schaadt het niet’ is Piepschuims nieuwe voorstelling speciaal voor deze krankzinnige tijden. Zaterdag 16 oktober komt Piepschuim naar Uitgeest. 

Met een actueel programma, een badkuip vol met tranen van het lachen én ontroering, trekt Piepschuim langs de theaters. Omdat het nieuwe normaal nog niet wil wennen, speelt Piepschuim een abnormaal vrolijke voorstelling. 

‘Baadt het niet dan Schaadt het niet’ is een opbeurende en zeer muzikale voorstelling zoals je die van Piepschuim gewend bent, maar dan met nóg meer energie, nóg meer muziek en nóg meer te lachen. Piepschuim zorgt gegarandeerd voor een dikke glimlach en na afloop kunt u vrolijk en opgewekt weer naar huis. Of je er beter van wordt? Dat weten we ook niet, maar: Baadt het niet dan Schaadt het niet, toch?  

De pers over Piepschuim:
Trouw - “De mannen van Piepschuim zijn heel energiek.”, ”[…] liedjes, die muzikaal zeer variëren en vaak mooi van taal zijn.” De voorstelling vindt plaats vrijdag 16 oktober om 20.15 uur. Toegang € 17,50, Vrienden van De Zwaan Cultureel betalen € 15,-. Kaarten zijn online te koop via www.dezwaancultureel.nl en indien nog beschikbaar aan de zaal. Bij binnenkomst wordt de QR code in de coronacheck app gecontroleerd. Locatie: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5, Uitgeest.