De Zwaan Cultureel past programmering aan

Algemeen
Afbeelding
(Foto: archief)

UITGEEST - Tijdens de persconferentie van verleden week vrijdag zijn nieuwe coronamaatregelen afgekondigd. Het goede nieuws is, dat theaters en bioscopen open mogen blijven en de voorstellingen bij De Zwaan Cultureel door kunnen gaan.

De maatregel dat de horeca om 20.00 uur moet sluiten, heeft tot gevolg dat ook de bar in Dorpshuis de Zwaan vanaf dat tijdstip gesloten is. Daarom zullen we voor de eerstvolgende film- en theatervoorstellingen de aanvangstijd met een kwartier vervroegen naar 20.00 uur, zodat iedereen een kop koffie kan drinken en eventueel een drankje mee kan nemen naar de zaal. Houd voor informatie hierover de website https://dezwaancultureel.nl/ in de gaten.

Open podium gaat niet door

Er is besloten om het Open Podium van zaterdag 20 november geen doorgang te laten vinden. Het is geen optie om gedurende drie uur in de zaal te zitten zonder een drankje te kunnen bestellen. Het is te kort dag om op een ander tijdstip te starten.


Voor het Open Podium van 18 december wordt onderzocht of er eenmalig naar de zaterdag- of zondagmiddag uitgeweken kan worden. Ook hierover zal via de website worden gecommuniceerd.