Kivas Huttenbouwdorp 2021 gaat door

Algemeen
Kom je ook naar de Huttenbouwdorp?
Kom je ook naar de Huttenbouwdorp? (Foto: Rodi Archief )

SCHAGEN - Van 16 t/m 20 augustus 2021 vindt het bouwdorp weer plaats op het veld naast de ijsbaan in Schagen, voor kinderen uit de regio Schagen van 6 t/m 12 jaar. (er is wel een kans, dat als de coronamaatregelen na 13 augustus weer verzwaard worden, er een kans is dat het bouwdorp uiteindelijk toch niet door kan gaan)

Vanaf zondag 18 juli om 10:00 uur zijn paspoorten te koop via de website www.huttenbouwdorp.nl. Een paspoort is € 25,00 en dit jaar alleen online in de voorverkoop verkrijgbaar. De voorverkoop vind plaats t/m donderdag 12 augustus. Paspoorten kunnen bij de gele keet op het bouwdorp afgehaald worden op vrijdag 13 augustus van 12 tot 17 uur, zaterdag 14 augustus van 12 tot 17 uur en zondag 15 augustus van 12 tot 15 uur. 

Het is dit jaar helaas niet mogelijk om dagkaarten te kopen of om paspoorten aan de poort te kopen Kijk vóór het kopen van een paspoort even naar het (aangepaste) programma van dit jaar en aanvullende “corona” ouder-informatie op de website. In verband met het lage aantal vrijwilligers is het voor nu mogelijk om maar 250 paspoorten beschikbaar te stellen voor de verkoop. Als er meer vrijwilligers-aanmeldingen komen dan kunnen we het aantal weer verhogen. Dus geef je op als vrijwilliger, doe het voor de kinderen!! Als er verder nog vragen zijn, stuur dan een mailtje naar bestuur@huttenbouwdorp.nl of stuur een berichtje naar 06-45151802 Tot ziens, Tot Kivas!Info

Waar en wanneer?

Het huttenbouwdorp zal dit jaar (2021) weer plaatsvinden op het stuk grasland naast de ijsbaan van de Magnusrijders aan de Snevert. Het is altijd de laatste week van de basisschoolvakantie, in 2021 van 16 t/m 20 augustus.

Wat kost het?

Meedoen is mogelijk voor de hele week. Paspoorten voor de hele week zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via deze website voor €25,00. Paspoorten zijn te bestellen t/m 12 augustus 2021. Paspoorten kunnen bij de gele keet op het bouwdorp afgehaald worden op vrijdag 13 aug. van 12 tot 17 uur, zaterdag 14 aug. van 12 tot 17 uur en zondag 15 aug. van 12 tot 15 uur. Het is dit jaar helaas niet mogelijk om dagkaarten te kopen.

Wat moet je meenemen?

In ieder geval een paspoort om mee te doen, een beker voor limonade of water en een bakje voor spijkers. Je mag ook je eigen hamer en/of zaag mee nemen (geen electrisch gereedschap als accuboormachines e.d.). Zorg voor stevige schoenen en vergeet je broodjes voor tussen de middag niet!