Deen officieel omgedoopt tot Dekamarkt

Algemeen
Het team van DekaMarkt Waarland is klaar om u te ontvangen!
Het team van DekaMarkt Waarland is klaar om u te ontvangen! (Foto: DekaMarkt Waarland)

WAARLAND - Afgelopen zaterdag opende DekaMarkt zijn deuren aan Molenzicht in Waarland. De winkel is één van de voormalig DEEN-filialen die door DekaMarkt is overgenomen en na een korte ombouwperiode is heropend. Samen met de nieuwe locatie in Zeist zijn dit de eerste twee winkels die de supermarktketen heeft geopend waar nu het DekaMarkt logo op de pui prijkt.

Supermarktmanager Bas Ulrich vertelt: “Welkom bij mijn nieuwe DekaMarkt! Hier voel je het vakmanschap en zie je de aandacht voor verse, kwalitatieve en verantwoorde producten. Maar wel met de vertrouwde producten van DEEN, want heel wat van de bekende en gewaardeerde producten kom je gewoon nog tegen. Denk maar eens aan de knoflooksaus, kibbeling of verse maaltijden uit de warme keuken. Ook zie je de bekende gezichten van de voormalig DEEN-collega’s gewoon nog. Kortom, het vertrouwde van D’EEN en al het voordeel van de ander! Kijk, proef en ervaar het zelf in jouw nieuwe DekaMarkt!”

Gratis appeltaart

De komst van DekaMarkt naar Waarland gaat niet onopgemerkt voorbij.  Reversed graffiti fleurde de stoeptegels op als voorbode op de opening, tijdens de opening op zaterdag 18 september kregen de eerste 200 klanten een gratis bos bloemen en op zondag 19 september werden de eerste 200 klanten op een gratis appeltaart getrakteerd. Verder konden de bewoners van Waarland rekenen op een lekker appeltje voor de dorst van DekaMarkt collega’s die met een bakfiets door Waarland heen reden.

De groente- en fruitafdeling oogt verleidelijk
Afbeelding