Ella Snoep Theater in Abbekerk voor jong en oud

Algemeen
Ella Snoep met haar creatie.
Ella Snoep met haar creatie. (Foto: aangeleverd)

Het is betoverend, bijna magisch, het theater van Ella Snoep. Ook vreemd. 

Op een stok zitten kippen, de kleinste moet een ei leggen. Een struisvogel op jaren, een blauwogige kangoeroe, een miereneter en brutale ganzen kijken bezoekers bij binnenkomst aan. En de ambulance van dr. Das staat op het punt een patiënt te redden. Als dat maar goed gaat. Anna, Marlinda, Robbie en Soj zitten of staan op de vliering of in de dars van een 17de-eeuwse stolpboederij. Ze kunnen nauwelijks wachten op hun beurt.

Unieke omgeving

Ella geeft in de kindervakanties al jaren voorstellingen in een unieke omgeving. Ze experimenteerde afgelopen zomer met korte vertellingen uit vroegere theaterstukken. Het publiek, niet meer dan twintig bezoekers, kon in- en uitlopen en vragen stellen. Deze nieuwe vorm ontstond vanwege de coronaregels en sloeg goed aan. Om die reden ook in de herfstvakantie korte vertellingen en direct contact met het publiek. Er klinkt muziek uit vroegere voorstellingen en er worden liedjes gezongen. De papegaai zingt snerpend vals, maar steelt ieders hart.

Ella Snoep Theater is voor iedereen vanaf 4 jaar. Wie een voorstelling in de herfstvakantie wil bijwonen, kan reserveren via www.ellasnoep.nl. Een entreekaartje kost 4 euro. De coronaregels worden in acht genomen. Iedereen is welkom in het theater aan Dorpsstraat 69 in Abbekerk.

Vele dierlijke verschijningen in het Ella Snoep Theater.