Partners tekenen samenwerkingsovereenkomst voor kindcentra Hoogwoud en Spanbroek/Opmeer

Algemeen
Wethouder Robert Tesselaar: “Met het tekenen van deze overeenkomst benadrukken alle partners het belang van een constructieve samenwerking. Dit is een belangrijke basis voor een mooie ontwikkeling voor alle kinderen”.
Wethouder Robert Tesselaar: “Met het tekenen van deze overeenkomst benadrukken alle partners het belang van een constructieve samenwerking. Dit is een belangrijke basis voor een mooie ontwikkeling voor alle kinderen”. (Foto: Nancy Holderbeke)

De gemeente Opmeer, stichting SKO Westfriesland, GGD Hollands Noorden, stichting Muziek Opmeer, Westfriese Bibliotheken, stichting Allure en kinderopvang Berend Botje ondertekenden eind september de samenwerkingsovereenkomst voor de twee kindcentra in Spanbroek-Opmeer en Hoogwoud. In de overeenkomst maken de partners afspraken hoe ze gaan samenwerken om de Kindcentra te bouwen en wie waar verantwoordelijk voor is. De partners zetten hiermee een volgende belangrijke stap richting de realisatie van de projecten. Naar verwachting is het kindcentra Hoogwoud in de zomer van 2024 klaar en het kindcentra in Spanbroek-Opmeer in 2025.