Gezocht: werkgroepleden voor landgoed Adrichem

Algemeen
Sportpark Adrichem.
Sportpark Adrichem. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK – De gemeenteraad heeft op 1 juli 2021 het Voorlopig Ontwerp (VO) voor Landgoed Adrichem vastgesteld. En besloten wat er onder andere gaat gebeuren in Landgoed Adrichem. Zo komt er een nieuwe vijver en wordt het skatepark verplaatst. Ook gaat de gemeente park Overbos uitbreiden en opknappen. En wordt de Adrichemlaan doorgetrokken naar de spoorsingel en krijgt het een open en sportief karakter. 

Hiermee heeft de gemeenteraad de contouren van het Landgoed Adrichem vastgesteld. De gemeente gaat het ontwerp nu meer in detail uitwerken. En dat doet ze graag samen met haar inwoners. De gemeente is op zoek naar gemotiveerde inwoners die graag mee willen denken over de onderwerpen: vijver, park en skatebaan.

Werkgroepen

In 3 werkgroepen gaat men de thema’s vijver, park en skatebaan concreet uitwerken. Vragen die men samen beantwoordt, gaan over: de plek van de vissteigers; hoe de oevers van de nieuwe vijver moeten worden; de uitvoering van de skatebaan; type beplanting in het nieuwe park; hoe men spelen en bewegen inpast in het park.

De werkgroepen praten dus mee over hoe Landgoed Adrichem er straks in detail uit gaat zien.

Praat mee!

Men zoekt  gemotiveerde mensen die interesse hebben in één van deze 3 onderwerpen. Of die over waardevolle kennis over deze onderwerpen beschikken. Herken je jezelf hierin? Meld je dan aan voor de werkgroep van je voorkeur. Stuur een e-mail naar de projectleider. Vermeld bij je aanmelding de volgende gegevens:

naam, adres, telefoonnummer, leeftijd, relatie met Landgoed Adrichem (bijvoorbeeld: kom je vaak in het park? Ben je een skater?) Voor welke werkgroep geef je je op?

Wil je niet in een werkgroep deelnemen, maar heb je wel een tip of iets anders dat je de werkgroep mee wilt geven? Stuur dan een e-mail naar de projectleider: m.hoogeveen@beverwijk.nl.

Je kunt je opgeven tot en met zondag 15 augustus. De bijeenkomsten van de werkgroepen staan gepland voor 30 en 31 augustus 2021. Uiterlijk in de week van 23 augustus ontvang je een uitnodiging.