Hospice Beverwijk krijgt 1000 euro van Odd Fellows

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Tijdens de jaarlijkse ontmoetingsdag voor alle vrijwilligers van Hospice op 8 september jl. heeft de voorzitter van de vereniging de Odd Fellows Beverwijk een cheque van € 1.000,-- overhandigd aan de coördinatoren van de Hospice Beverwijk. Bestuur, medewerkers en vrijwilligers zijn heel blij met deze gift.

Odd Fellows Beverwijk bestaat 100 jaar en viert dit door aan enkele organisaties, zoals de Hospice, een donatie te geven.

Termnaal ziek

De Hospice in Beverwijk is een ‘bijna-thuis-huis’ met 4 kamers voor gastbewoners die terminaal ziek zijn. Ook kunnen vrijwilligers thuis terminaal zieke mensen in de gemeenten Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest ondersteuning geven en zo hun naasten ontlasten. Er zijn ca. 80 vrijwilligers, waarvan 60 als zorgvrijwilliger werken.

Op 6 oktober a.s. organiseert de Hospice een informatiedag. Heeft u interesse om als zorgvrijwilliger te werken of wilt u meer informatie hierover, dan kunt u zich aanmelden om op die informatiedag bij hen langs te komen.

Ook mensen die technische ondersteuning kunnen gaan geven of notuleren leuk vinden zijn van harte welkom. 

Aanmelden

Aanmelden kan via mail info@hospice-beverwijk.nl of telefonisch 06-51174089. Meer informatie op www.hospice-beverwijk.nl.