Speeltuin Kindervreugd Beverwijk 75 jaar jong

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Speeltuin Kindervreugd aan de Huiderlaan in Beverwijk vierde 11 september het 75-jarig jubileum met een klein feestje. Helaas geen groot feest, want de coronamaatregelen gelden ook voor de speeltuin.

Kinderen konden in de speeltuin, onder begeleiding van Marieken en Dominik van Papabubble, hun eigen lolly maken. Voorzien van handschoenen (suiker kan alleen warm verwerkt worden) konden ze hun eigen unieke lolly maken.

Ondanks de leeftijd van de speeltuin gaat deze niet met pensioen of het rustiger aan doen. Er wordt druk gerenoveerd. De draaimolen, ooit door scheidend burgemeester Velders-Vlasblom aan de speeltuin geschonken, is na 27 jaar aan het eind van zijn levensduur. De draaimolen wordt gesloopt en vervangen door een, door de kinderen van de leden gekozen, spiksplinternieuw toestel. Natuurlijk ook draaiend en uitdagend!

De speeltuin wordt geheel gerund door vrijwilligers. Mocht u af en toe eens een uurtje over hebben en wilt u de meewerken aan het in stand houden van de speeltuin? Neem eens contact op!

De speeltuin is tot eind oktober geopend. Kijk voor de openingstijden en andere informatie op de website (www.speeltuin-kindervreugd.nl)