LIDL opent nieuwe winkel in Beverwijk

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Lidl opent op woensdag 15 september om 09.00 uur een spiksplinternieuwe supermarkt aan de Spoorsingel 21 in Beverwijk. Klanten kunnen hier vanaf woensdag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’. 

De ruime winkel is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten, een bakkerij met een variabel assortiment aan hartige en zoete broodjes, een servicebalie en maar liefst zes zelfscankassa’s waar klanten hun boodschappen zelf kunnen afrekenen. 

De supermarkt heeft vijf klassieke kassa’s en klanten kunnen met een parkeerschijf twee uur gratis parkeren op één van de vele parkeerplaatsen. “Ik ben erg onder de indruk van onze mooie en ruime winkel. We verwelkomen onze klanten graag op woensdag 15 september”, aldus trotse supermarktmanager Martijn. 

Gratis 1 minuut online winkelen

Ter gelegenheid van de opening is er tussen woensdag 15 september en zondag 17 oktober een speciale winactie. Bij besteding vanaf €20 maken klanten kans op 1 minuut gratis winkelen door hiervoor een voucher in te vullen en in te leveren bij de kassa. De winnaar wordt uiterlijk 22 oktober 2021 bekendgemaakt. 

Extraatje voor Lidl Plus app klanten 

Ter gelegenheid van de opening krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op woensdag 15 september een gratis big shopper. 

Geen sigaretten en tabak 

Deze supermarkt verkoopt geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. In nieuwe Lidl winkels worden geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten. 

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 07.00 – 21.00 uur, zondag 09.00 – 20.00 uur.