Op stap naar dierenpark Hoenderdaell

Algemeen
De ouderen gaan op stap naar Hoenderdaell.
De ouderen gaan op stap naar Hoenderdaell. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Met elkaar een dag op stap om even uit de sleur van alledag te zijn. Dat is wat Gouden Dagen doet om ouderen een leuke dag te bezorgen. Een dag die zij zelf bedenken door hun wens in één van de wensbomen van Gouden Dagen op te hangen.

‘Even uit de sleur van alledag’

Een aantal bewoners uit woonzorgcentrum Waterrijck van ViVa! Zorggroep had de wens om een dagje naar dierenpark Hoenderdaell te gaan. Met twee rolstoelbussen van Vrijwilligersvervoer vertrokken zij in de ochtend naar Anna Paulowna. Iedereen had er veel zin in. Onderweg werden er liedjes gezongen en genoten van het landschap dat voorbij kwam. Eenmaal in de dierentuin verdween de lach niet meer van de gezichten. Vooral niet toen er voederbakjes werden uitgedeeld en de lori’s op de hoofden en schouders kwamen zitten. Nadat ze het hele park rondgelopen hadden, vertrokken ze, nog diep onder de indruk van de roofvogelshow en alle dieren die ze gezien hadden, richting huis. “Gouden Dagen, ontzettend bedankt voor deze heerlijke, bijzondere dag” aldus bewoners en personeel van Waterrijck. 

Deze week is het ‘Campingweek’ met Gouden Dagen Heemskerk. De vijf locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk gaan een dag doorbrengen op Camping Geversduin. En, omdat we ook deze maand nog bezig zijn met het project Europa on Tour, wordt er een Italiaans tintje aan gegeven. Alweer voor het derde jaar sponsoren Camping Geversduin en Splitscreen deze week voor Gouden Dagen Heemskerk. Fantastisch!

Info: www.goudendagen.nl of contact opnemen met Jolanda van Dam: j.vandam@vivazorggroep.nl of tel: 06-22913188.

Afbeelding