Bedrijven strijden om Ondernemersprijs Haarlemmermeer

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Pixabay)

HAARLEMMERMEER - Ondernemers en bedrijven die minimaal vijf medewerkers hebben kunnen weer strijden om de Ondernemersprijs Haarlemmermeer. Vrijdag 10 december wordt deze voor de veertiende keer uitgereikt. Meedoen kan door de vragenlijst aan te vragen via info@meerbusiness.nl en ingevuld voor 18 september 17.00 uur terug te sturen.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen vanuit diverse invalshoeken, zoals strategie, visie en ambitie, personeelsbeleid, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële prestaties, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen. Aansluitend nomineert de jury een aantal bedrijven. 

Presenteren

Op 25 september krijgen de genomineerden de gelegenheid om zich in anderhalf uur tijd, in hun eigen bedrijf, aan de juryleden te presenteren. 

De uiteindelijke winnaar wordt tijdens het ondernemersgala van Meerbusiness Haarlemmermeer & Schiphol op vrijdag 10 december bekendgemaakt. Burgemeester Marianne Schuurmans reikt de prijs uit.

Effecten

Door de coronacrisis was het de afgelopen periode ondernemen in moeilijke tijden. Via de coronamonitor economie houdt de gemeente de effecten van de coronacrisis op de Haarlemmermeerse economie bij. Het recente beeld is dat de weg omhoog lijkt te zijn gevonden. Het economisch herstel trekt vanaf het tweede kwartaal 2021 aan.