Zonder afspraak gratis vaccineren op Lambertus Zijlplein

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Pixabay)

NIEUW-WEST - Gratis en zonder afspraak je laten vaccineren kan tot en met vrijdag 13 augustus bij de  mobiele priklocatie op het Lambertus Zijlplein, naast supermarkt Albert Heijn. Bewoners kunnen hier terecht om gratis en zonder afspraak hun eerste coronavaccinatie te halen.

Wie nog geen vaccinatie tegen corona heeft gehad kan hier terecht voor de eerste vaccinatie en er kan worden gekozen tussen Janssen of Pfizer.

Vrij inlopen

De priklocatie is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 13.00 tot 18.30 uur. Er kan vrij worden ingelopen, wel een geldig legitimatiebewijs meenemen, zoals een paspoort of rijbewijs. Er kan vrij worden ingelopen en er ligt een   gezondheidsverklaring  klaar. 

Voor deze mobiele priklocatie is het nodig om een aggregaat te plaatsen op het plein, in verband met de koelkasten en airco. Dit aggregaat zou in eerste instantie in de avond en in de nacht uitgaan, maar door technische omstandigheden is dat niet mogelijk. Daarom blijft het aggregaat ook ’s avonds en ’s nachts aan.

Contact

Vragen over de coronavaccinatie kunnen gesteld bij het mobiele prikteam of via  telefoonnummer 0800 1351.Voor andere vragen of opmerkingen over de mobiele priklocatie: Lizl Moeskops, via mail naar L.Moeskops@amsterdam.nl.