Afvalprogramma X-FITTT nu ook voor kinderen

Algemeen
Afvallen en plezier hebben kan.
Afvallen en plezier hebben kan. ((Foto: Pixabay))

NIEUW-WEST - Deelnemers aan het populaire afvalprogramma X-FITTT zijn enthousiast en succesvol. Daarom start Palestra Sports per september, in samenwerking met de Gemeente Amsterdam, het X-FITTT programma nu ook voor kinderen in Amsterdam Nieuw-West.

In een groep met leeftijdsgenoten, 7 tot en met 11 jaar en 12 tot en met 17 jaar, maken kinderen op een leuke en verantwoorde manier kennis met fitness bij Palestra Sports.

Gezonde leefstijl

Twee keer per week, op maandag en vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur, trainen kinderen met een coach en leeftijdsgenoten en werken ze samen aan een gezonde leefstijl. Plezier staat voorop.

Naast het sporten en bewegen worden zij ook worden begeleid met betrekking tot voeding en wat een gezonde leefstijl inhoudt.

Subsidie

Palestra Sports is aangesloten bij Jeugdfonds Sport en Stadspas (sport). Ouders en verzorgers kunnen een subsidie krijgen van 300 euro per jaar. Hierdoor is het voor alle kinderen en jongeren mogelijk om te komen sporten.

Vanzelfsprekend kunnen ouders ook meedoen met het programma. Samen sporten met je kind is nog leuker en stimuleert enorm. Als ouders of begeleiders zich samen met het kind inschrijven, geldt er nog meer voordelen.

Meedoen of meer informatie? Kom dan vrijblijvend langs in het centrum, meld je aan via 020-6150314 of mail naar amsterdam@palestrasports.nl.