Hulp bij het zoeken van een baan tijdens duurzame banenmarkt in Ru Paré

Algemeen
De banenmarkt in oktober werd druk bezocht.
De banenmarkt in oktober werd druk bezocht. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST -  Werkloosheid is een groot probleem in Nieuw West. Om Amsterdammers in deze situatie te ondersteunen bij het vinden van een baan, wordt er elke maand een duurzame banenmarkt georganiseerd, voor bewoners uit Nieuw West. om extra kansen voor hen te creëren.

De banenmarkt wordt georganiseerd vanuit de buurt met de coöperatie Samen aan de Slag, de gemeente met Startpunt Nieuw West en vanuit de schone energie de coöperatie Oranje Energie. Deze organisaties willen iedere eerste donderdag van de maand deze markt houden tot Nieuw-West koploper schone energie wordt en er minder energiearmoede is.

Voor wie?

Donderdag 4 november is al weer de derde duurzame banenmarkt van 13.00 tot 15.00 uur in wijkcentrum Ru Paré, Chris Lebeaustraat 4.

Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan, in de bijstand zit of net is afgestudeerd of op zoek is naar een nieuwe uitdaging is welkom. Aanmelden kan met een cv via duurzamebanenmarkt@gmail.com. De toegang is gratis. Er wordt geholpen bij het geven van een korte pitch.

Voor meer informatie: Burcu, Samen aan de Slag, 06 18576360,  Josephine van Startpunt, 06 34205034 of Willem van Oranje Energie, 06 23665908.