Carnavalsvereniging d’ Osseknarren viert de 11de van de 11de

Algemeen
d'Osseknarren vieren gewoon carnaval.
d'Osseknarren vieren gewoon carnaval. (Foto: Pixabay)

NIEUW-WEST - Carnavalsvereniging d’ Osseknarren heeft corona doorstaan en viert zaterdag 13 november de 11de van de 11de. 

Sinds de oprichting in november 1971 zijn er soms moeilijke jaren geweest, waarvan corona de meest recente. Toch heeft de vereniging met hulp van tientallen enthousiaste leden het vol gehouden.

Gesloten

In residentie “ De Ossestal ” wordt dan ook weer carnaval gevierd. De Ossestal is een grote feestzaal in Osdorp, waar de carnavalsvereniging al jaren hun feesten en activiteiten organiseert. Door Corona was de zaal lange tijd gesloten, en was die ook niet te huur. Daar komt nu dus verandering in, want de 11de van de 11de wordt er gevierd.

De elfde van de elfde maand is datum het nieuwe carnavalsseizoen inluidt. Op deze datum wordt de nieuwe prins of prinses van het komend seizoen bekend gemaakt. Zaterdag 13 november is er zoals altijd een groot feest met optredens van 2 artiesten.

Lidmaatschap

Aanvang: 19.00 uur, zaal open vanaf 18.30. Het feest eindigt in verband met corona om 23.45 uur. Voor leden van een carnavalsvereniging is de toegang gratis, wel bewijs van lidmaatschap meenemen en voor alle anderen is de toegang 10 euro. Adres: Nieuwe Laan 34A, de hoofdingang is tegen over Wildeman 50. De zaal is rolstoeltoegankelijk en heeft een invalide toilet.