Extra GGD testlocatie in Nieuw-West

Algemeen
Blijven testen zorgt er voor dat we het coronavirus onder controle houden.
Blijven testen zorgt er voor dat we het coronavirus onder controle houden. (Foto: Pixabay)

NIEUW-WEST - Van maandag 3 januari tot en met zondag 30 januari is er een extra testlocatie in Nieuw-West, op de Albardakade, op de hoek van het Lambertus Zijlplein, schuin tegenover Het Pluspunt.

De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur. Er kan hier gratis en zonder afspraak worden getest.

Derde locatie

Met deze derde locatie in Nieuw-West wordt het voor bewoners van Nieuw-West nog beter mogelijk om in de buurt een gratis coronatest te doen. Er is ook een testlocatie bij Sloterdijk en bij het oude Slotervaart ziekenhuis.

Wie klachten heeft die passen bij het coronavirus, zoals neusverkoudheid, een loopneus, niezen, keelpijn, hoesten of koorts, kan zich beter even laten testen.

In de elleboog

Blijf dan thuis tot de test gaat en ook daarna, tot de uitslag bekend is. Ontvang geen bezoek en houd 1,5 meter afstand tot huisgenoten en gezinsleden. Was vaak uw handen en hoest of nies in de elleboog. Als de klachten erger worden is het handig om contact op met de huisarts op te nemen.