Digitale vuurwerkshow voor goede doel

Algemeen
Feelgood vuurwerk.
Feelgood vuurwerk. (Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM - Vanaf nu is online de gloednieuwe Feelgood Vuurwerkwinkel geopend. Je kunt hier virtueel vuurwerk kopen waarmee je niet alleen het jaar knallend afsluit maar ook een goed doel steunt. Nu er een vuurwerkverbod is en het vieren van oud en nieuw alleen in intieme setting kan, is het hoog tijd voor een knallend alternatief voor de oeroude eindejaartraditie.

Feelgood Vuurwerkpakketten veranderen je straat, huis, of huiskamer met de allernieuwste virtuele technieken in een veilig vuurwerkspektakel. En je hebt er alleen je mobiele telefoon voor nodig. Samen met toonaangevende kunstenaars en beeldbepalende vormgevers presenteert Feelgood Vuurwerk een volledig virtuele vuurwerkshow. En dat alles zonder schade aan mens, dier en milieu. In de online shop kun je kiezen uit verschillende 3D vuurwerkpakketten die je op 31 december kunt afsteken. Daarnaast ontvang je een toolkit waarmee je op social media kunt delen dat je meedoet aan deze actie. Het mooiste van alles: door een Feelgood Vuurwerkpakket te kopen, steun je Sheltersuits; een organisatie die zich inzet voor daklozen en vluchtelingen. Zo kun je alvast een goed voornemen van je lijstje afstrepen. 

Feelgood Vuurwerk is een initiatief van stichting Wereldverbeteraars bestaande uit drie creatieve bureaus; Better Together Agency, The X en Wink en wordt onder anderen gesteund door Gemeente Amsterdam. Het initiatief startte in 2020 onder de naam Supergoed Vuurwerk. Kijk voor meer informatie op: www.feelgoodvuurwerk.nl.