Politie zoekt getuigen van overval op jongen en meisje in Lijnden

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Politie.nl)

HAARLEMMERMEER - Een 18-jarige jongen en 17-jarig meisje uit Haarlemmermeer zijn zondag rond 22.40 uur op de Hoofdweg-Oostzijde beroofd van hun spullen door twee mannen. Bij de beroving werd geweld gebruikt. De politie zoekt getuigen.

De jongeman en het meisje reden samen op de scooter op de Hoofdweg-Oostzijde bij de Schipholweg, toen twee mannen op een donkerkleurige motorscooter naast hen kwam rijden. Ze werden opgedragen om te stoppen. Vervolgens werd de jongen meerdere keren in zijn gezicht geslagen, werden hun spullen afgenomen en hierna reden de twee daders op de motorscooter via de Schipholweg in de richting van Badhoevedorp.

Signalement

Het signalement van de twee daders is bekend:
De bestuurder van de motorscooter is een man van ongeveer 1.85 meter lang met een licht getinte huidskleur, heeft een vol postuur en had een boxer helm op met daarop twee rode hoorntjes en had een zwart trainingspak aan.

De bijrijder is een man van ongeveer 1.80 meter lang, ook met een licht getinte huidskleur en heeft een slank postuur. Ook hij droeg een boxer helm met daarop twee rode hoorntjes en hij had ook een zwart trainingspak aan.

Getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen. Mensen met informatie over deze beroving en/of mensen die iets gezien hebben van deze beroving worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).