Aandacht voor Verdichtingsvisie

Algemeen

HAARLEMMERMEER - Het concept ‘Verdichtingsvisie van Haarlemmermeer’ wordt vandaag, woensdag 27 oktober, gepresenteerd door wethouder Sedee samen met bureau De Zwarte Hond. Het rapport is samengesteld uit interviews en de uitkomsten van de Expertmeeting. Zowel experts als bewoners gaan live reageren op de presentatie.

Belangstellenden kunnen live naar de locatie, Het Cultuurgebouw, komen, maar er is ook een livestream en er kunnen vragen worden gesteld.

Groeien 

Haarlemmermeer gaat de komende jaren groeien, zowel in aantal woningen, kantoren als voorzieningen.  In de Verdichtingsvisie wordt aangegeven waar er gebouwd en gewoond kan worden, en waar ruimte kan zijn voor het polderlandschap en recreatie. Bureau De Zwarte Hond heeft de opdracht gekregen om toekomstbeelden te ontwikkelen over onder andere een stationsomgeving, boulevard, speelplaatsen of woonwijken.

De Verdichtingsvisie is in te zien op de website Haarlemmermeer van morgen en ligt tot en met 30 november ter inzage. Haarlemmermeer zal de reacties gebruiken om de visie aan te scherpen.

Aanmelden kan via podiumarchitectuur.nl, daar is ook de link naar de livestream te vinden. Vragen stellen kan via whatsapp.