Cheque voor Voetbalvereniging Zwanenburg

Partnerbijdrage
Oos Kesbeke (links) nam de cheque voor de voetbalvereniging aan.
Oos Kesbeke (links) nam de cheque voor de voetbalvereniging aan. (Foto: Peter Vreeswijk)

ZWANENBURG - Damon Kienhorst, manager Operatie van Albert Heijn Zwanenburg, reikte onlangs een cheque uit aan Oos Kesbeke, voorzitter van V.V. Zwanenburg.

Saskia Vreeswijk

Het afgelopen voetbalseizoen was door corona niet gemakkelijk voor het amateurvoetbal en stond voor een groot gedeelte stil. Een groot gemis voor iedereen die wekelijks geniet op de velden van de ruim 3000 amateurverenigingen. Voor de verenigingen goed merkbaar in de clubkas.

Om die reden organiseerde de KNVB samen met Albert Heijn van 13 september tot 4 oktober het actieprogramma Voetbalpassie. Door boodschappen te doen bij Albert Heijn konden passiepunten gespaard in de AH-app. 

Bij AH konden passiepunten worden gespaard

Deze punten zaten op een groot aantal deelnemende producten. Met een volle digitale spaarkaart kon iedereen op die manier zijn of haar favoriete amateurclub in Nederland steunen.

Cheque 

De cheque die Kienhorst aan Kesbeke overhandigde heeft een waarde van maar liefst 1.789,20 euro. Het landelijk gemiddelde, met uitzondering van de grote steden, ligt op 900 euro. Inwoners van Zwanenburg en Halfweg hebben flink in de buidel getast om hun vereniging te steunen. Oos Kesbeke sprak zijn dankbaarheid uit en gaf aan dat er nog plek is voor nieuwe leden.