Eerste editie Fantasie Festival

Nieuws
 "Er staan een hoop toffe activiteiten op het programma”, laat Roxanne Bakker vanuit de organisatie weten.
"Er staan een hoop toffe activiteiten op het programma”, laat Roxanne Bakker vanuit de organisatie weten. (Foto: Jeroen de Nie )

ALPHEN AAN DEN RIJN- Stichting De Fantasie Compagnie houdt op zondag 11 juli de eerste editie van het Fantasie Festival in Alphen aan den Rijn. Op dit kinderfestival kunnen bezoekers onder andere hun favoriete sprookjeskarakters ontmoeten.

Het festival is de opvolger van de kleinschaligere evenementen die de Fantasie Compagnie hield onder de naam ‘Meet The Characters’. Daar draaide het voornamelijk om meet en greets met karakters, voor de festival-editie zijn daar veel andere dingen aan toegevoegd. “Er staan een hoop toffe activiteiten op het programma”, laat Roxanne Bakker vanuit de organisatie weten. “Zo zijn er spelletjes te doen samen met sprookjeskarakters, staan er springkussens, kun je je laten schminken of een glittertattoo laten zetten, zijn er verschillende photobooths en nog veel meer!”. Naast bovenstaande activiteiten komt de Fantasie Compagnie nog met een opvallende eyecatcher tijdens het evenement. “We gaan nog niet verklappen wat het is, maar het kan zomaar zijn dat er een stukje oceaan te vinden is op het evenement”. Voor de compagnie is het het eerste ‘échte’ evenement sinds de corona-uitbraak. “We zijn blij dat we weer zoiets als dit kunnen organiseren”, aldus Roxanne.  Tickets voor het evenement zijn te krijgen via de website van de Fantasie Compagnie.