Zwemmen in de zomervakantie

Verenigingen
Kinderen kunnen lekker zwemmen tijdens de zomervakantie.
Kinderen kunnen lekker zwemmen tijdens de zomervakantie. (Foto: De Thermen2)

ALPHEN AAN DEN RIJN- In de vakantie is het elke dag feest in zwembad De Hoorn. Een gloednieuwe glijbaan en elke dag extra vakantieactiviteiten. Je hoeft je in de zomervakantie dus niet te vervelen.

Maandag - Snorkelen - 12:30-15:30 en 16:30-18:30.
Doe jij ook mee met snorkelen in Wedstrijdbad? Er is vrije inloop, dus kom wanneer je wilt. Materialen liggen klaar.

Dinsdag en donderdag - Bandendag - 12:30-15:30 en 16:30-18:30.
In het Wedstrijdbad liggen tientallen grote zwembanden waar je heerlijk mee kunt spelen, doorheen kunt zwemmen of op kunt drijven.

Woensdag - Buitenspeeldag - 9.00-19.00 uur.
Op het grasveld liggen extra materialen om mee buiten te spelen. Doe bijvoorbeeld een potje tennis of voetbal met je vrienden.

Maandag - woensdag - vrijdag - Spetterspeeltuin - 9.00- 12.00 uur.
De Spetterspeeltuin is het moment voor kleine kids tot circa 6 jaar en hun ouders om te spelen in het water. In het water van het Doelgroepenbad ligt allerlei speelgoed waarmee de kleintjes lekker kunnen spetteren en spelen.

Vrijdag - Kinderdisco- 12:30 tot 19:00 uur.
De hele middag draaien ze de leukste kindermuziek. Vraag jij een nummer aan?



Dagelijks - Stuiverduiken 14.00 en 17.00 uur.
In het Recreatiebad wordt een emmer stuivers leeggegooid. Duik zoveel mogelijk stuivers op en lever ze in voor een snoepje. Heb je de sleutel opgedoken, dan mag je die omwisselen voor een ijsje. Stuiverduiken is altijd feest.


Zwembad De Hoorn beschikt over een gloednieuwe interactieve glijbaan. De oude glijbaan is de afgelopen maanden helemaal omgebouwd en beschikt nu over diverse thema’s zoals disco, rainbow of army, met bijbehorende muziek en een snelheidsmeter. Hierdoor wordt recreatief zwemmen alleen nog maar leuker. In verband met de corona is het verplicht om te reserveren op www.dethermen2.nl.