Milieustraat Nieuwveen: vanaf 23 augustus welkom op afspraak

Nieuws
Eind deze maand moet u een afspraak maken in de milieustraat.
Eind deze maand moet u een afspraak maken in de milieustraat. Foto: Archief

NIEUWKOOP- Bezoekt u vanaf maandag 23 augustus 2021 de Milieustraat in Nieuwveen, dan bent u welkom op afspraak. Vooraf maakt u online een afspraak voor een moment dat het u uitkomt. Met het reserveringssysteem wordt het aantal bezoekers verdeeld over de dag en bent u altijd verzekerd van een plek, zonder lange wachttijden.

Vanaf half augustus kunt u gebruik maken van het reserveringssysteem. Zo werkt het: Ga naar www.nieuwkoop.nl  Klik op ‘Afspraak maken Milieustraat’ Selecteer een dag en tijdvak; Voer uw gegevens in en maak een afspraak; U ontvangt op uw e-mailadres een reserveringsbevestiging; Laat de reserveringsbevestiging (digitaal of geprint) zien bij de Milieustraat; Lukt het niet om online een afspraak te maken? Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum via 14 0172. Tot en met zaterdag 21 augustus kunt u nog zonder afspraak bij de Milieustraat terecht. 

Waarom een systeem? 

Er stonden regelmatig files naar de Milieustraat. Het verruimen van de openingstijden hielp niet voldoende om wachttijden tegen te gaan. Op bedrijventerrein Schoterhoek II openen steeds meer bedrijven en de wegen worden meer gebruikt. Om file op de toegangswegen naar de Milieustraat, lange wachttijden en frustraties onder bezoekers te voorkomen, is er gekozen voor een reserveringssysteem. In het handige online overzicht kunt u gemakkelijk een dag en tijdvak reserveren op een moment dat het u uitkomt. U kunt op elk gewenst moment van de dag een afspraak maken, wijzigen of annuleren. Op deze manier zijn files, onveilige situaties, lange wachttijden en frustraties hierover verleden tijd.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda