Tennistoernooi in Benthuizen gaat van start

Sport
De kunstgrasbanen iggen er weer mooi bij.
De kunstgrasbanen iggen er weer mooi bij. (Foto: Mike Reumer)

BENTHUIZEN- Conform de traditie houdt de Benthuizer TennisClub ook dit jaar weer de Vermeulen Open Bentlanden, de 38ste editie. Van zaterdag 14 augustus tot en met zondag 22 augustus gaan tennissers in de weekenden en avonden de strijd met elkaar aan.

Voor de senioren (50+) is er van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 20 augustus een toernooi dat overdag wordt gespeeld. Het aantal deelnemers van het 50+ toernooi is hoog. Vrijdagmiddag 20 augustus rond 17:00 worden de winnaars gehuldigd in hun prijsuitreiking

Het aantal deelnemers voor het hoofdtoernooi, in de weekenden en ‘s avonds doordeweeks, is lager dan andere jaren. Voor een aantal onderdelen is er poules en daardoor spelen de deelnemers meer wedstrijden. Voor de onderdelen met veel inschrijvingen wordt gespeeld in een traditionele afvalschema. Zondag 22 augustus rond 17:00, na de laatste wedstrijd, is de huldiging.

“Precies zoals jullie van ons gewend zijn, worden tennis, sportiviteit en gezelligheid gecombineerd. Dit jaar is er helaas geen live muziek in het finale weekend. Wij hopen u als tennisser of toeschouwer te zien”, aldus Mike Reumer van de club.

De Vermeulen Groep uit Benthuizen en Wijtman Sport uit Zoetermeer sponsoren het toernooi van 2021.