Informatieavond over postcoderoosregeling

Nieuws
Nieuwkoop is bezig met de energietransitie.
Nieuwkoop is bezig met de energietransitie. (Foto: aangeleverd)

NIEUWKOOP- De Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) houdt op donderdag 19 augustus een openbare informatieavond over de nieuwe Postcoderoosregeling. Deelname aan deze regeling is nu voor iedereen mogelijk, en niet meer gekoppeld aan het eigen energieverbruik. Met de inleg van 100 euro per zonnepaneel garandeert GCN gedurende 15 jaar een rendement van 6,6 procent per jaar. 

En met meer zon-op-dak is er ook minder zon-op-land nodig. Inmiddels heeft de Gebiedscoöperatie voor twee projecten een subsidietoekenning van het Rijk ontvangen. Tijdens de informatieavond geeft GCN uitleg over de regeling en de voorwaarden van deelname, en worden vragen beantwoord. De openbare informatieavond is om 20.00 uur in De Rank, Reghthuysplein 19 te Nieuwkoop. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@gcnieuwkoop.nl. 

Naast de informatieavond geeft de Gebiedscoöperatie ook regelmatig een presentatie via een webinar. Tijdens het webinar krijgt u direct online antwoord op uw vragen. Om aan een webinar deel te nemen kunt u zich aanmelden via: info@gcnieuwkoop.nl onder opgave van de sessie waaraan u wilt deelnemen. Na aanmelding ontvangt u een dag voor het webinar de gegevens voor deelname. De eerstvolgend sessies is gepland op donderdag 26 augustus.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda