Leden Kunstkring exposeren in laatste week

Nieuws
Waelen maakt vogels en schalen en geniet van het mooie hout.
Waelen maakt vogels en schalen en geniet van het mooie hout. Foto: archief

NIEUWKOOP- De laatste week van de Zomerkunst is begonnen. Sinds 1 juli stonden weken lang regionale creatieve talenten in de spotlights in het Reghthuys. Het aanbod is divers: grafiek, fotografie, tekeningen, schilderijen en beelden worden gepresenteerd volgens een vaste formule. 

“Wij geven in de laatste week een podium aan een bijzondere expositie van leden van de Kunstkring Nieuwkoop. Enthousiaste kunstenaars die elkaar inspireren en stimuleren en elkaar uit dagen”, laat de de organisatie weten.

Het thema voor deze groepsexpositie is ‘Vaart.’ Er is een diversiteit aan stijlen, want er wordt figuratief en abstract gewerkt. In de twee en drie dimensionale werken heeft iedere kunstenaar zijn eigen stijl. Unieke beelden in steen maar ook in brons en keramiek. Het is genieten als u schilderijen in acryl, olieverf, aquarel en etsen ziet. 

“Kortom, er is voor elk wat wils”, meent de organisatie. Het Reghthuys is geopend tot en met zondag 29 augustus. Dinsdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur tot en met 17.00 uur. Op zaterdag is het Reghthuys al om 10.00 uur geopend. Er was elke week een nieuwe combinatie van ruimtelijk werk en werk aan de wand. Jannie Endstra Docters van Leeuwen en Pierre Waelen trapten af. Waelen maakt vogels en schalen en geniet van het mooie hout.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda